Wie zijn we

Van ontwerp tot plaatsing,
altijd 1 aanspreekpunt en top service

KeukenXpert, uw wens is al ruim 20 jaar ons uitgangspunt..

SHOWROOMS IN HEINO & HOOGEVEEN

Altijd één aanspreekpunt, adviseren, ontwerpen, opmeten, afleveren, monteren en opleveren. Alles regelen binnen één bedrijf met aandacht voor de klant.

Wij hebben in Heino maar een kleine showroom, hierdoor kunnen we de kosten laag houden en scherp werken. In Hoogeveen echter hebben wij de beschikking over de fabrieksshowroom met ruim 30 keukens, waar u op afspraak met ons terecht kunt.

Samen met u, verwezenlijken we uw wensen binnen uw gestelde budget. Bij ons kunt u terecht voor een complete (design) keuken  of een houten keuken voor u op maat gemaakt, maar ook voor dat ene kastje, een nieuwe vaatwasser, koeler, kookplaat of combimagnetron.  Wij zijn concurerend, servicegericht en bieden u de beste prijs / kwaliteit.

Flexibele openingstijden..

De keukens zijn tijdens de openingstijden van MULTIMATE te bekijken, wij zijn er zelf niet continu aanwezig. Wanneer u geholpen wilt worden of een ontwerp met berekening wilt hebben kunt u het beste een afspraak maken. Advies aan huis ? graag, wij zien dan gelijk de mogelijkheden of onmogelijkheden en kunnen nog gerichter een advies geven op basis van de werkelijke afmetingen.

Multimate